Header Image
 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Minutes

 • 00

  Seconds

Belgian National Days Marbella 2019

17-18-19-20-21 JULI

Al meer dan 20 jaar is “de Belgische feestdag” een belangrijk evenement voor Belgische vakantiegangers.
Tegenwoordig investeren meer en meer Belgen op vakantie naar Marbella. Ons doel is om rond 21 juli een nieuw evenement in Marbella aan te bieden. De Marbella National Days Golf & Party werd geboren in 2017. De eerste edities waren een succes voor zowel deelnemers als sponsors. Elk jaar neemt het aantal deelnemers toe, zowel voor de golfwedstrijd als voor de avond van 21 juli. Deze nieuwe editie belooft vol verrassingen en nieuwigheden te zitten, want we willen het nog mooier …

Dit evenement zal beginnen op 17 Juli door de inaugurele cocktail van concurrerende golf en eindigend met de onvermijdelijke “Belgian Day” 21 juli open voor iedereen. Elke avond van de competitie, behalve de Spring Break, wordt een cocktail en prijsuitreiking op een idyllische locatie gehouden. Of je nu golfers bent of niet, dit evenement is op maat gemaakt voor diegenen die dromen van onvergetelijke momenten in de zon van Andalusië.

Dus kom en daag andere teams voor 3 dagen op 3 verschillende golfbanen, een van de mooiste in Spanje en niet de “Belgian Day” waar alle Belgen vrienden zullen ontmoeten, naar het einde van de avond niet missen.

FINCA CORTESIN

Par 72 veeleisend, met een afmeting van 6802 meter vanaf de back-tee en met meer dan 100 bunkers, is Finca Cortesin gerangschikt onder de beste golfbanen in Spanje door het prestigieuze Golf Digest-magazine. Finca Cortesin organiseerde het Volvo World Match Play Championship in 2009, 2011 en 2012. De kwaliteit van het onderhoud staat hoog in het vaandel. Meesterswinnaar Sergio Garcia vergeleek de greens met die van Augusta National vanwege hun kwaliteit en snelheid. Met een keuze uit 5 verschillende tees spreekt de cursus alle niveaus aan.

zie website

RIO REAL

De Rio Real-golfbaan is ontworpen door de legendarische Javier Arana, die wordt beschouwd als de beste Spaanse ontwerper aller tijden. Gelegen in het meest prestigieuze gebied van Marbella, op slechts 5 minuten van het stadscentrum, opende deze golfbaan in 1965. De golfbaan loopt langs de Rio Real-rivier, waaraan het zijn naam ontleent, tot naar de Middellandse Zee. Beschouwd door de Koninklijke Spaanse Federatie als een van de beste en meest prestigieuze van Spanje, zowel vanwege zijn lay-out als unieke schoonheid.

zie website

MARBELLA CLUB

Het Marbella Club Hotel is trots om zijn 18-holes golfbaan te presenteren, ontwikkelt door Dave Thomas. Deze prachtige golfbaan, “Marbella Club”, ligt in het hart van de Costa del Sol, op slechts 20 minuten rijden van het hotel “Marbella Club”, midden in het Benahavis-gebergte en biedt een spectaculair uitzicht op Gibraltar, de kust van Afrika, Middellandse Zee en de omliggende bergen.

zie website

De Belgische feestdag van 21 juli

Het kader? Een restaurant aan zee dat de essentie van een chiringuito behoudt. Het is smaakvol gedecoreerd en was eerder al te bewonderen in tal van mode-, schoonheids- en gastronomiepublicaties en in televisieprogramma's. Dit is ontegensprekelijk een magische plek vol charme. Je kunt de dag doorbrengen in de Beach Club, een van de mooiste in Marbella, in een sublieme setting met een heerlijke cocktail of een glas champagne in de hand. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op de zee. Binnen ¬nodigen de grote lounge en de bar met een heel bijzondere inrichting ons uit. Hier vindt het “Fête des Belges” plaats, tot diep in de nacht. (Playa de Río Real, Carretera N340, km 186, 29603 Marbella, exit Torre Real)

Zie website

Cocktail, diner en avondfeest op het strand

21.07.2019

19.30 u: Welkom en cocktail
20.00 u: Algemene prijsuitreiking van de Belgian National Days
21.00 u: Diner
23:30 u: Dansavond

Gratis bar (frisdranken-bier-wijn) van de receptie tot het einde van het diner

(Playa de Río Real, Carretera N340, km 186, 29603 Marbella, exit Torre Real)

Inschrijvingen

BELGIAN NATIONAL DAYS MARBELLA 2019
WEDSTRIJD + DINER EN AVONDFEEST OP 21/7
PRIJS VOOR EEN TEAM VAN 2 PERSONEN
1500€ EXCL BTW
 • Cocktail en welkomstdiner
 • Welcome Pack
 • 3-daagse competitie
 • Golfcar voor het team
 • De lunch pakketten
 • Cocktails elke avond
 • Het diner en avondfeest van de 21ste Juli
INSCHRIJVING
DINER EN AVONDFEEST OP 21/7
PRIJS PER PERSOON
136,36€ EXCL BTW
 • Cocktail
 • Diner
 • Avondfeest
INSCHRIJVING

U kunt ook inschrijven door de PDF te downloaden, de informatie in te vullen en het formulier per e-mail terug te sturen naar het onderstaande adres.
Wenst u een totaalfactuur inclusief het wedstrijdpakket en extra individuele diners? Neem dan met ons contact op.
info@belgiannationaldays.be